pondělí 25. srpna 2014

Greece


 

Krásný den! Po tomto měsíci, co jsem neměla přístup k internetu, jsem si uvědomila, že mě blogování už nenaplňuje a dělám to jen, protože musím. Nevím, třeba jednoho dne se mi chuť do blogování vrátí, ale nyní ta chuť není.  Rozloučím se s vámi s veselým článkem o cestování, který jsem vám slíbila, protože cestování je jedna z věcí která, doufám, mě bude v životě provázet a neskutečně mě baví.


S mamkou jsme se letos vydali na dámskou jízdu a letěli na ostrov Kréta do mladého městečka Agios Nikolaos. Tohle městečko nemá příliš památek, ale zato těch obchodů, co tam je!:-) Kréta mě nadchla
opravdu moc, jak výborným jídlem nebo jak řekové ovládají skvěle angličtinu, jsou ochotní, skvěle se oblékají, dle mého názoru lépe než francouzi!






 

V Řecku jsem také poprvé ochutnala mražený jogurt a je to opravdu neskutečně dobré.
 S nejlepším karamelem a ovocem. Mňam!

S karamelem, bílou čokoládou a oříšky.


 V Řecku nesmíte vynechat místní baklavu.

 

 

 Náš skvělý hotel.





Pokud máte rádi akční dovolenou jako já s maminou, určitě v Řecku nevynechejte vodní park s názvem Water city. Byla to neskutečná zábava plná adrenalinu a jeden z nejlepších zážitků z dovolené!






 Určitě vás i zajímá, jak jsme se v Řecku stravovali. Měli jsme All Inclusive a opravdu jsem se bála, že mi nebude nic chutnat. Opak byl pravdou. Vařili neskutečně dobře a já si domů přivezla kila navíc.:-)




 




Kde neměl gyros v Řecku, jako by v Řecku nebyl.



 

 Moře bylo nádherně čisté a o vlny nebyla nouze.

 A po krásném a náročném týdnu zpět do České republiky.

To bylo tedy vše, co jsem chtěla napsat. Ještě než se rozloučím, nesmím zapomenout poděkovat za krásné komentáře, co jste mi psali, neskutečně jsem si jich vážila.

  Mějte se tedy krásně a užívejte života!!!!:-)A třeba někdy!!

5 komentářů:

  1. Článek super, moc se mi líbil a věřím, že celá dovolená stála za to ;o). Osobně mám Řecko taky moc ráda, lidé tam jsou báječní, jídlo taky a to moře... Co víc si přát ;o)
    Mrzí mě, že s blogem končíš, ale na druhou stranu to chápu... Jakmile člověk dělá něco proto že musí, už to není ono...
    A tak Ti přeji ať se Ti v životě vše daří, jsi zdravá, šťastná a bez starostí! A tajně doufám, že tohle není vážně úplně poslední článek ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Je škoda že končíš, tento článek je moc pěkný. Cestovní články mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobře, že se do blogování vyloženě nenutíš. :)
    Fotky jsou krásné! :)
    ***

    OdpovědětVymazat